Telegrami Podcast #57: räägime SUUREST meeleavaldusest (külas Varro Vooglaid)


13. oktoobril käis meil külas jurist ja SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (SAPTK) juhatuse esimees Varro Vooglaid, kellega avasime 23. oktoobril kell 12 Vabaduse Väljakul vaba ühiskonna kaitseks toimuva suure meeleavalduse tagamaid.

Vaata meie meeleolukat jutuajamist:

Suur meeleavaldus vaba ühiskonna kaitseks koondab inimesi seisma kolme põhilisi punkti eest:

  1. Iga päevaga laienev faktiline sundvaktsineerimine ei ole vastuvõetav ja peab lõppema. Vaktsineerimise vabatahtlikkuse põhimõtet peab austama reaalselt, mitte vaid deklaratiivselt.
  2. Vaktsiinipassidega ühiskonna lõhestamine ei ole vastuvõetav ja peab lõppema. Põhiseadusega tagatud põhimõtet, et kõik inimesed on seaduse ees võrdsed, ei tohi eirata.
  3. Laste massiline Covid-19 vaktsineerimine on põhjendamatu ja peab lõppema. Kõiki lapsi puudutavaid poliitilisi otsuseid langetades tuleb seada esikohale laste, mitte kellegi teise huvid.

Meeleavaldusele oodatakse rohkem kui 5000 inimest ning see korraldatakse rõhutatult väärikalt, soliidselt ja rahumeelselt. Meeleavaldusele on oodatud kõik inimesed, kes jagavad selle eesmärke.

Suure meeleavalduse kohta leiad lisainfot kodulehelt ja Facebookist, meeleavaldusele sõitvaid busse koordineeriva FB grupi leiad siit ja prinditava flaieri/plakati siit.

Saatejuhid: Hando Tõnumaa ja Mariann Joonas

Telegrami heliplatvormid:
♦ Soundcloud 
♦ Spotify 
♦ Podbean
♦ iTunes 

Salvestus: Telegram HQ, Das Haus

Režissöör/operaator/monteerija: Sten Roosvald

Thumbnail: Canva