Avalik kiri Imre Sooäärele: lõpetagem testimine!

Lgp Riigikogu liige Imre Sooäär, möödunud nädalal vahendas ERR Teie sõnumit: “Teen ettepaneku, et sotsiaalministeerium paneks välja miljonieurose auhinnafondiga innovatsioonipreemiad parimate ideede eest, mis aitavad meil jõuda pandeemiast kiiresti terve ja koroonapiirangute vaba Eestini. Selleks tuleb kõik helged pead tööle panna ja valitsuse poolt välja kuulutada vastav konkurss. Hindajateks võiks olla teadusnõukoda ja ülikoolide rektorid.”

Aitäh Teile selle sõnavõtu eest. Lahendus on olemas ja oleme Telegrami veergudel sellest korduvalt kirjutanud enam kui aasta: lõpetagem testimine!

Kogu nn pandeemia seisabki koos ainult “tänu” PCR-testimisele, tegemist on lausa PCR-testide pandeemiaga.

PCR-testimismeetodi leiutaja, Dr Kary Mullis, keda pärjati selle leiutamise eest Nobeli preemiaga, on konkreetselt öelnud, et “postiivne PCR test ei tähenda, et inimene oleks haige või nakatunud”. Seda seetõttu, et see test ei ole võimeline eristama n-ö aktiivset viirust juba läbi põetud surnud viirusest. See tähendab, et PCR-test tuvastab inimese kehas olevat loomulikul kujul eksisteerivat geneetilise materjali olemasuolu, küll aga mitte spetsiifilist koroonaviirust. Sama kinnitas aasta alguses ERR-ile ka Synlab Eesti infektsioonhaiguste valdkonna juht Paul Naaber, öeldes: “PCR metoodika ei võimalda eristada, kas proovis leiduv RNA pärineb elusalt nakkusohtlikult viiruselt või mitte.”.

Just seda me kõik olemegi viimase pooleteise aasta jooksul kogenud kas omal nahal või mõne sõbra-tuttava näol, kes terve inimesena on saanud positiivse PCR-testi ja selletõttu pidanud olema karantiinis vms.

Terviseameti ametliku statistika kohaselt ei ole koroona ajal Eestis levinud enneolematu laustaud, kui võtta arvesse ainult sümptomitega reaalselt haiged inimesed. 2020. aastal haigestunud inimeste numbrid jäävad kõik täpselt samasse suurusjärku, nagu nad on olnud varasematel aastatel. Küll aga on haigestumise numbrid ja ka suremus hüppeliselt kasvanud koos massvaktsineerimise propagandaga.

Austria tervise- ja toiduohutuse ameti (AGES) rahvatervise osakonna juhataja, infektoloog-arst Franz Allerberger on teatanud, et iIma PCR-testide kampaaniata poleks keegi pandeemiat märganudki.

Pärast 190 000 positiivse testi tulemuse uurimist jõudsid Duisburgi ja Münsteri ülikoolid nüüd järeldusele, et 78 protsenti 8. märtsist kuni 10. maini positiivse tulemuse saanud inimestest ei olnud tõenäoliselt nakkavad, mis tähendab, et lukustus- ja karantiinimeetmeid, mis põhinevad PCR-testide statistikal, ei saa õigustada, vahendas Achgut.com.

Kõigele lisaks kasutatakse Eestis testimisel liiga tundlikku ehk liiga suurt tsüklite arvu (40), sest kõike, mis on üle 30 tsükli, võib nimetada enam-vähem loteriiks. Soovitan tutvuda biokeemik Andres Assukülli podcast’iga, milles aastaid PCR-testidega tegelenud teadlane ütleb selgesõnaliselt, et “PCR laustestimine ei ole kooskõlas teaduseetikaga”.

COVID-19 PCR-testid on teaduslikult mõttetud!

Lgp Imre Sooäär!

Me ei saa selles küsimuses pöörduda teadusnõukoja ja ülikoolide rektorite poole, kes siiani sellest pettusest pole aru saanud või mis veel hullem, kes seda pettust endiselt rahvale pähe määrivad.

Me peame looma sõltumatu ekspertkomisjoni, et välistada valitsuse ja enda mainet kaitsvate teadlaste, Big Pharma ning SYNLABi-taoliste ettevõtete isiklikud huvid.

Päevaleht avaldas möödunud nädalal arvamustoimetaja Villu Zirnaski suurepärase artikli “RAHAPUU, selles kriisis tahaksid mõned elada pidevalt. COVID-19 on ka suur rahamasin”, millest selgub, et üle maailma on koroonatestimisele kulutatud üle 200 miljardi euro; sellise käibega ettevõtteid on maailmas ainult kümmekond.

See info on täiesti avalik – kuningas on alasti.

Kui täna lõpetada testimine, on homme pandeemia läbi.

Hando Tõnumaa

Foto:  Aivar Pihelgas/Wikimedia Commons+Canva