Hando Tõnumaa pakkumine Kaja Kallasele: tehke korda, astuge tagasi või minge vangi

Möödunud neljapäeval, 20. jaanuaril Stenbocki maja ees toimunud koroonapettuse piketil võttis sõna ka Hando Tõnumaa, kellel on Kaja Kallasele jt koroonaterroristidele konkreetne ettepanek tekitatud kaose lahendamiseks: tühistada kohe kõik koroonameetmed ja taastada inimõigused ning saate lisatingimustel pukis jätkata; astuge tagasi ja me võtame rolli üle; või kolmas variant – te hakkate isiklikult vastutama tekitatud kaose eest! Allolev tekst on mälu järgi kirjutatud ja võib veidi erineda Stenbocki maja ees peetud kõnest, kuid laias laastus on sõnum sama.

Mõtlesin, et proovin panna ennast Kaja Kallase ja meie nukuvalitsuse kingadesse. Ma olen täiesti veendunud, et Kallas ja co saavad kusagilt ülevalt poolt oma käskusid, mida nad omakorda meie rahva ja riigi peal rakendavad. Ma ei hakka praegu spekuleerima, kes või mis seal üleval pool “istub” ja käskusid jagab. Kuid minu hinnangul on ilmselge, et ühiskond jaguneb laias laastus kolmeks: kõige all on rahvas ehk massid, teisel levelil on valitsus ning kolmandal salapärane maailmavalitsus. See tähendab, et kohalik nukuvalitsus ütleb rahvale, kuidas nemad peaksid oma elusid elama ja milliseid reegleid-tingimusi täitma, et olla üldse osa ühiskonnast.

Praegu on aga olukord selliseks muutunud, et rahvas ei ole enam nõus nendele normidele ja lihtsustatult öeldes koroonaterrorismile alluma. Igasugune piir on ületatud ja me nõuame muutust otsekohe. Seega, mõtlesin, et pakun Kallas & Co nukuvalitsusele kolm võimalust olukorra lahendamiseks.

1.

Minu esimene ja kõige leebem ning sealjuures ka minu eelistatuim pakkumine on järgmine: Kallas & Co tühistavad kõik koroonapiirangud-reeglid hiljemalt 11.03.2022 ehk koroonapettuse 2. aastapäevaks. See tähendab, et kõik survestamised nii vaktsiinide, maskide, reeglite-normidega tuleb lõpetada – koroonapassid tühistada, igasugune koroonapropaganda lõpetada, sh ka kauplustest minema kõik idiootsed terviseameti reklaamid, 2 m hoia vahet kleepekad, pleksiklaasid jne. Absoluutselt kõik koroonaga seotud meetmed tuleb tühistada! Lisaks tuleb tühistada kõik viimasel kahel aastal vastu võetud koroonaga seotud seadused-määrused jne. See tähendab piltlikult öeldes kerida aeg tagasi 2020. aasta jaanuarisse.

Kui selline pakkumine sobib, siis minu poolest võite te jääda edasi valitsusse ning te ei lähe vangi. Küll aga kaasneb selle pakkumisega üks oluline nüanss – te hakkate kuulda võtma rahva arvamust. Me võime siin Stenbocki maja ees iga neljapäev kokku saada ja meie rahvana ütleme teile, mida teie valitsejatena ehk meie esindajatena peate tegema. See tähendab, et me hoiame teie tegevusel silma peal.

Valimised ei maksa enam mitte midagi, ainus, mis maksab, on rahva sõnum ja seda sõnumit saate te nende inimeste käest, kes tulevad siia Toompeale kohale oma sõnumit ütlema. Igasugused valimiskampaaniad on kehtetud ja neid ei võeta enam arvesse.

See on minu kõige leebem ja samas eelistatuim pakkumine, sest ideaalis ma ei soovi ise valitsusse tulla, aga kui te meid ei kuula, siis mul pole mingi probleem mõni teie roll üle võtta.

Seega, minge nüüd selle sõnumiga oma ülemuste juurde ning teatage, et rahvas ei ole selle koroonaterrorismiga enam nõus ning te peate tagasi tõmbama.

2.

Kui teile see pakkumine ei sobi, siis on mul teile välja pakkuda ka teine variant. Te lihtsalt astute kogu kollektiiviga tagasi ja vabastate kogu valitsuse rollid ning meie rahvana võtame need üle ja hakkame ise teie tekitatud sitta sööma. See tähendab, et me ise suhtleme edasi selle salapärase maailmavalitsusega ning teie astute kõrvale ning te ei lähe ka vangi. Me andestame teile ja säästame teid reaalsest karistusest.

3.

Kui teile ka see variant ei sobi, siis on mul välja pakkuda ka kolmas variant. Te kõik (koroonaterroristid) lähete kohtu alla, sealt edasi enamik teist ka vangi ning lisaks peate isikliku varaga kinni maksma kogu riigile tekitatud kahju. Kuna koroonapettusega on seotud ka inimelud, siis seda kahju ei saagi numbritesse panna, sest kuidas sa hindad inimelu? 3000 lisasurma möödunud aastal on ilmselgelt vaktsiinidest ja koroonameetmetest tingitud. Kui võtta arvesse, et valitsus maksis ühe vaktsiini tõttu surnud päästetöötaja omastele 300 000 eurot kahjutasu, siis lihtne arvutus näitab, et 3000 x 300 000 = 900 000 000. Ehk ainuüksi omastele peaksite maksma ligi miljard eurot. Lisaks riigile tekitatud majanduslikud kahjud. Me räägime siin suurusjärgust kümme miljardit.

Koroonaterroristide all pean silmas kõiki viimase kahe aasta jooksul valitsus(t)es olnud tegelasi, riigikogulasi, presidente, avaliku elu tegelasi, staararste, faktikontrollijaid, meediaettevõtete omanikke, uudistelugejaid jne. Ehk kõik need tegelased, kes viimase kahe aasta jooksul rahvale koroonapettust pähe määrisid. Teie tegevused on kõik lihtsasti tagantjärele üle kontrollitavad – mida te viimase kahe aasta jooksul suust välja ajasite, milliseid sõnumeid levitasite ja milliseid reegleid-piiranguid rakendasite… Te hakkate isiklikult vastutama! Teie isiklik vara läheb müüki, et seda jama kuidagigi korda teha.

Need on minu kolm pakkumist Kaja Kallasele jt vastutavatele isikutele.

Hando Tõnumaa
Foto: kollaaž (Karin Jaanus, Stina Kase) + Canva
Allikas