Kas koroonapassid tühistatakse? Ennekuulmatu “normaalsuse” vale pärast vaktsineerimist

Soovin juhtida tähelepanu mõningatele nüanssidele nn koroonaviiruse andmestikus, mida Terviseamet meile iga päev uhkusega esitleb.

Esmalt tuleme selle juurde, et peavoolumeedia kaudu edastab Terviseamet meile iga päev infot, mille kohaselt on enamik koroonaga haiglasse sattunutest vaktsineerimata. Aga kas sina teadsid, et inimene, kes on saanud ainult ühe süsti, liigitatakse samuti vaktsineerimata-kategooriasse?

Mina kuulsin sellest alles hiljuti ning olin ausalt öeldes šokeeritud. Seega, helistasin täna Terviseametisse ning saingi kinnitust, et ühe vaktsiiniga patsient tähendab nende jaoks “vaktsineerimata”. Kui küsisin, miks ei ole avalikuks tehtud andmeid, kust saaksime teada, kui paljud nendest “vaktsineerimata” patsientidest on tegelikult ühe vaktsiini juba saanud, siis sain vastuseks, et nad pole veel jõudnud nii detailset avalikku andmebaasi luua.

See tähendab, et igapäevased uudised on juba seetõttu eksitavad, et nad nimetavad ühe vaktsiiniga patsiente vaktsineerimata patsientideks. Sellise loogika järgi saame poole aasta pärast nimetada kahe vaktsiiniga patsiente samuti vaktsineerimata patsientideks, sest teatavasti on kavas välja tulla ka 3. ja 4. süstiga jne. Seega saab igavesti öelda, et näe, enamus olid vaktsineerimata ja just sellepärast ei lõppe pandeemia ära.

Kuna me ei tea õigeid andmeid, siis ei saa välistada stsenaariumi, et kõik need “vaktsineerimata” inimesed olid sellised, kes olid ühe süsti saanud ning selle sama süsti tõttu haiglasse sattunud. Me ei saa välistada, et selles “vaktsineerimata” kategoorias tegelikult polegi neid, kes pole ühtegi süsti saanud. Aga rahvale edastab Terviseamet infot, mille kohaselt oleks justkui vaktsineerimata inimesed süüdi, et haiglasse jõuab patsiente.

Kuna praktiliselt mitte keegi detailsema info kohta huvi ei tunne, siis saabki Terviseamet edastada enam-vähem ükskõik mida, sest peavoolumeedia trükib selle kõik küsimusi esitamata ära. Tõenäoliselt ei märkaks enamik inimesi, kui koroonastatistikas pandaks kõikidele numbritele üks null otsa.

Geeniused teadusnõukojast ja staarperearstid korrutavad päevast päeva, et “nakatunute ja haiglapatsientide arv võib vaktsineerimata inimeste tõttu kasvada suuremaks kui kevadel”, mis sest, et positiivne test ei tähenda, et inimene on haige või nakatunud ning “vaktsineerimata” inimene võib tähendada ühest vaktsiinist kahjustuse saanud isikut.

Aga süveneme nüüd sellesse “koroonaviiruse andmestikku”, mille alamenüüst “vaktsineerimine” saab välja lugeda, et:

  • 71,47% 60+ ealistest on vaktsineeritud (08.09.2021 seisuga).

Samuti saame välja lugeda “haiglaravi patsientide profiilist”, et:

  • Haiglaravil viibinute keskmine vanus on 66 aastat (08.09.2021 seisuga)

See tähendab, et enamus, kes on haiglaravil, on vaktsineeritud. Lisaks ei tohi ära unustada, et enamikul nendel patsientidel on tavaliselt juba mitu varasemat haigust ja nad ei ole ainult koroona tõttu haiglas.

Seega, kuidas on võimalik, et “vaktsineerimata” isikud on ühiskonnale ohtlikud ja nende tõttu töötavad haiglad “pandeemia-koormusel”?

Delfi teatas täna, et “152 koroonaviirusega nakatunud patsienti, kellest on vaktsineerimata 121 ehk 79,6% ja lõpetatud vaktsineerimiskuuriga 31 ehk 20,4%”.

Kuidas on võimalik, et nendest 152 inimesest, kes on haiglas, kellest omakorda enamik on 60+ aastased ja 71% ulatuses vaktsineeritud, kuid Delfi teatab, et ainult 20,4% on vaktsineeritud?

Midagi on siin väga valesti!

Kust pärineb see vastuoluline info? (Terviseamet, Delfi)

See on ebareaalne, et “vaktsineeritud” inimesed moodustavad haiglas vähemuse, sest üle maailma on meil näiteid, et just vaktsineeritud inimesed on need, kes haiglastatistikat ülespoole nihutavad.

Räägime veel anomaaliatest terviseameti koroonastatistikas ja sellest, kuivõrd jabur ja ebateaduslik kogu see värk on.

Pärast kuute kuud saabub “0 päev” ehk hetk, millal vaktsineeritud inimesi ei saa enam lugeda vaktsineerituiks.

Esiteks, mis on saanud nendest inimestest, kes said oma vaktsiinid jaanuaris? Kas nemad on endiselt selles statistikas kirjas? Kui jah, siis miks? Sest teadlaste endi sõnul kestab vaktsiini mõju keskmiselt ca 6 kuud. Millal kaovad statistikast varsti pea aasta tagasi vaktsiini saanud inimesed? Kas vaktsineerimise statistikas ei peaks kirjas olema, millal tuli esimene süst ja millal teine?

Kavandatav igavene hädaolukord ja normaalsuse-vale pärast vaktsineerimist

Sellisel statistikal pole mitte mingit mõtet ja see ei anna praktiliselt mitte mingit ülevaadet. Kui iga nädal tuleb juurde 2000 vaktsineeritud inimest, siis peaks peagi minema iga nädal 2000 inimest statistikast välja, sest süsti mõju on lõppenud. See aga tähendaks, et on igavene hädaolukord.

Kui kaua kehtivad vaktsiinipassid?

Kas on võimalik, et põhjus, miks nad ei võta statistikast välja aasta algul süsti saanud inimesi, seisneb selles, et siis märkaksid massid, et “näe, pandeemia hakkab ära lõppema”, aga see pole ju kunagi olnud eesmärgiks?

Kas on võimalik, et tõeliseks eesmärgiks on kehtestada vaktsiinipassid, mis näitavad sulle reaalajas, mitu päeva sa veel tohid ilma järgmise süstita kinno ja kohvikusse minna?

Kui süsti mõju kestab 6 kuud, siis peaks ju vaktsiinipass samuti kehtima 6 kuud. Aga mis saab peale 6 kuud? Kas siis on vaja järgmist süsti? Kas kolme aasta pärast on passis kirjas juba 10. süst? See tähendaks igavest tsirkulatsiooni ning me ei saaks kunagi koroonast vabaks, sest vaktsiin kestab hooajast hooajani.

Mõelgem, kuivõrd jabur ja samal ajal geniaalne on kogu see vaktsiinipassi kontseptsioon. Lambakari karjub, et andke vaktsiine, et saada vabadusse ja terveks, aga vaktsiin “toimib” ainult 6 kuud, seega pead sa igavesti saama järgmise vaktsiini.

Selline süsteem viitab, et valitsused on sõlminud salajased lepingud vaktsiinitootjatega ning neil on seega omakorda kohustus täita lepingutingimusi, mida iganes need ka ei sisalda. Sellepärast nad julgustavadki tegema vaktsiine, et saada vabaks.

Ja kus on kogu see loogika vaktsiini ja vaktsiinipasside taga, kui ka vaktsineeritud inimesed levitavad viirust?

Eesti kodanike immuunsüsteem on juba ammu saavutanud karjaimmuunsuse, ammu enne vaktsineerimist ja seda kinnitab ametlik statistika.

Meil Eestis on seda vaktsineerimist vaja täpselt sama palju kui konnale jalgratast.

Lõpuks me näeme, et see kõik puudutas ainult äri, paternalismi, põhiõiguste piiramist, kontrolli ja lõpuks Juuda palka.

Kiik, Kallas ja Co – teil on nüüd viimane aeg end kokku võtta ja päriselt inimeste heaolu eest seisma hakata, vastased juhul mässite te end aina enam inimõigusi ja põhiseadust rikkuvate ning rahva elu ja tervist ohustavate tegevuste sasipuntrasse – ja sealt ei suuda teid lõpuks välja aidata ka mitte O.J. Simpsoni advokaat.

Hando Tõnumaa

Allikad: lingid artikli sees

Foto: Canva